Formula Nombor Ramalan Panas!

Disusun rapi mengikut nombor-nombor terdahulu, kajian arithmatik, pengiraan perkomputeran dan panduan bacaan formula..

Hari & Tarikh: 

*Sila "refresh" laman ini untuk mendapatkan paparan informasi terkini*

NewsFlash: 4DFormula kini menerima pembayaran melalui kad kredit. Jadi pembeli dari Singapore & Brunei serta seluruh dunia pun boleh mendapatkan formula simple tetapi hebat ini.

Formula tahun 2014 telah keluar! Dapatkan segera sebelum harganya dinaikkan lagi!!

Penting: Nombor dalam 4DFormula ini sentiasa dikemaskini (berubah-ubah) bagi menambahkan jumlah kemenangan berdasarkan kajian nombor-nombor terdahulu. Kepada ahli yang telah membeli formula ini, dinasihatkan untuk sentiasa download semula (guna link, username & password diberikan)  formula ini dari masa ke masa untuk mendapatkan formula yang telah dikemaskini. Kami tidak bertanggungjawab terhadap penggunaan formula yang tidak dikemaskini oleh anda.

[Formula Menang Nombor 4D]

Sebuah formula unik untuk meramal 4 digit nombor ramalan di Syarikat Nombor ramalan utama seperti Sports Toto, Magnum, Damacai dan juga Singapore Pools.

Bukan tips, bukan main bomoh, bukan mengarut, bukan benda halus, bukan menurun tetapi ianya Formula BERKESAN memenangi nombor ramalan 4D!

 

Testimonial #1

"Saya bukanlah kaki nombor ekor sebenarnya.. Namun oleh kerana ingin tahu dan juga perasaan ingin kaya, saya memberanikan diri untuk mencuba.. percubaan saya yang keempat membuahkan hasil yang sungguh lumayan!! Terima kasih 4DFormula!!"

-Jong Krazee-

Testimonial #2

"Tak perlu cakap banyak.. memang hebat! Kalau saya, memang saya tak jual lah formula ni.."

-Man Bunga-

Testimonial #3

"Terima kasih atas formula yang superb ini! Memang ong! Dah jadi macam kerjaya pulak main nombor ni"

-Alex Mau-

Testimonial #4

"Dengan kemenangan besar yang saya perolehi, saya tidak mahu berfikir banyak kali untuk memberikan RM5K kepada tuan yang mengenalkan formula fantastik ini. Tq bro!!!"

-Jackey-

Testimonial #5

"Hello bro.. strike first prize 26 November 2011 dengan menggunakan 4DFormula ini. Nombor saya 5110. Terima kasih!!!"

-Mr BJ-

Testimonial #6

"TQ...FORMULA 4D MEMANG HEBAT, arini menang 1 tiket TOTO...0810"

-Mr S-

Testimonial #7

"Saya terkejut kerana saya gunakan 2nd prize untuk rujukan dan saya dapat first prize sports toto! Not much to say.. thanks bro!"

-Mr R-

 

 Dengan pembelian ini, anda akan mendapat:

  File 4DFormula (Image File Reader dan Arithmetik)
  Panduan menggunakan 4DFormula (Text File)
  Video cara guna formula ini tanpa perlu print
  Peluang menjadi kaya dengan pantas!

Anda akan diberikan username dan password khas (peribadi) untuk ke download link. Anda boleh gunakan program MS Paint sahaja untuk penindihan formula nombor ini.

Anda juga akan diberikan video tutorial cara untuk guna formula ini tanpa perlu print formula ini. Dengan program MS Paint dalam komputer anda sahaja, anda boleh gunakan formula ini pada bila-bila masa anda suka!

 

 BUKTI YANG SUDAH TERBUKTI!

 Bagi memastikan kerahsian formula ini sentiasa terjaga, maka tidak semua bukti kemenangan akan ditunjukkan di laman ini. Sebarang permintaan bukti kemenangan tambahan selain ditunjukkan dibawah ini tidak akan dilayan.

BUKTI PERTAMA

Informasi kepada anda, nombor ramalan yang sudah keluar biasanya berkaitan dengan nombor ramalan yang akan datang. Oleh itu 4DFormula ini akan memberi petunjuk nombor 4D yang mungkin akan naik. Lihatlah bukti 4DFormula ini dibuat pada Sports Toto.

MULA-MULA: Ambil 2 digit yang berada di tengah nombor tempat pertama untuk tarikh sebelumnya.  

TAMBAHAN: Anda juga boleh gunakan tempat kedua (2nd prize) atau tempat ketiga (3rd prize) sebagai panduan.

KEMUDIAN: Jadikan panduan pada 4DFormula yang diberi dengan menekapkannya seperti gambar diatas.

PERHATIKAN: Keputusan adalah yang original dari sumber seperti dibawah:

(Tarikh sebelumnya: 23/10/2010)

 8 5 6 8 : http://www.sportstoto.com/popup_past_results.asp?drawNo=3425/10

(Keputusannya tepat First Prize!: 24/10/2010)

 0 3 1 2 : http://www.sportstoto.com/popup_past_results.asp?drawNo=3426/10


  BUKTI KEDUA

Salah seorang pembeli formula ini telah mencubanya di Magnum. Dan lihat keputusannya..

(Tarikh sebelumnya: 12/09/2010)

3 9 0 4 : http://www.magnumit.com/magnum4d/Modules/pop-results.aspx?Pop=628/10

(Keputusannya masih lumayan, tempat kedua: 15/09/2010)

 3 9 4 8 : http://www.magnumit.com/magnum4d/Modules/pop-results.aspx?Pop=629/10

 

  BUKTI KETIGA

(Tarikh sebelumnya: 27/03/2011)

1 0 2 5 : http://www.sportstoto.com/popup_past_results.asp?drawNo=3501/11

(Keputusannya juga untung, tempat ketiga: 29/03/2011)

 0 1 6 8 : http://www.sportstoto.com/popup_past_results.asp?drawNo=3502/11

 

  BUKTI KEEMPAT (Dari pembeli sendiri)

Seorang pengguna 4DFormula ini telah menghantar gambar kemenangan (dihadapan laptop & sambil membuka laman 4dformula.com) kepada pihak kami sebagai tanda terima kasih. Syabas dan tahniah diucapkan kepada Mr BJ!

(Tarikh sebelumnya: 23/11/2011)

8 4 8 6 : http://www.sportstoto.com/popup_past_results.asp?drawNo=3616/11

(Tepat First Prize: 26/11/2011)

 5 1 1 0 : http://www.sportstoto.com/popup_past_results.asp?drawNo=3617/11

 

   TERBUKTI HEBAT!!

(Tarikh sebelumnya: 15/01/2012)

4 8 6 5 : http://www.magnumit.com/magnum4d/Modules/pop-results.aspx?Pop=864/12

(Keputusannya memang hebat, first prize: 17/01/2012)

 9 0 4 1 : http://www.magnumit.com/magnum4d/Modules/pop-results.aspx?Pop=865/12

 

   KEHEBATAN 4DFORMULA 2012!!

(Tarikh sebelumnya: 11/02/2012)

9 9 2 1 : http://www.sportstoto.com/popup_past_results.asp?drawNo=3656/12

(Double consolation! 5937: 12/02/2012)

 5 9 3 7 : http://www.sportstoto.com/popup_past_results.asp?drawNo=3657/12

 

   LAGI KEHEBATAN 4DFORMULA 2012!!

Terima kasih kepada Mr S atas kiriman bukti kemenangan special prize ini.

(Tarikh sebelumnya: 20/03/2012)

2 5 5 8 : http://www.sportstoto.com/popup_past_results.asp?drawNo=3675/12

(Special Prize! 0810: 21/03/2012)

 0 8 1 0 : http://www.sportstoto.com/popup_past_results.asp?drawNo=3676/12

 

   LAGI KEHEBATAN TERBARU 4DFORMULA 2012!!

Seorang pengguna formula kami menggunakan third prize sebelumnya sebagai panduan dan telah menghasilkan kemenangan consolation.

(Tarikh sebelumnya: 18/09/2012 - Third Prize sebagai panduan/rujukan)

9 2 7 5 : http://www.sportstoto.com/popup_past_results.asp?drawNo=3763/12

(Consolation Prize! 6069: 19/09/2012)

 6 0 6 9 : http://www.sportstoto.com/popup_past_results.asp?drawNo=3764/12

 

 LAGI KEMENANGAN OLEH 4DFORMULA 2013!!

Seorang pengguna formula kami menggunakan 2nd prize sebelumnya sebagai panduan dan telah menghasilkan kemenangan first prize. Terima kasih kepada Mr R kerana mengirimkan bukti kemenangan ini sejurus mendapat keputusan. Nombor lain dihitamkan oleh Mr R untuk merahsiakan nombor bertuahnya kepada orang lain. Kepada pengguna yang lain yang ada kena nombor dengan menggunakan 4DFormula ini, silalah kirimkan bukti kemenangan anda kepada kami melalui emel.

(Tarikh sebelumnya: 05/02/2013 - Second Prize sebagai panduan/rujukan)

3 3 1 9 : http://www.sportstoto.com/popup_past_results.asp?drawNo=3832/13

(First Prize! 8267: 06/02/2013)

 8 2 6 7 : http://www.sportstoto.com/popup_past_results.asp?drawNo=3833/13

 KEMENANGAN TERKINI 4DFORMULA INI.. MENUJU 2014!!

(Tarikh sebelumnya: 18/12/2013 - Second Prize sebagai panduan/rujukan)

5 6 2 6 : http://damacai.com.my/english/1_3dj/1_3dj_current.aspx?strDrawNo=3933/13&hidReLocationMenu=2

(Consolation Prize! 7672: 21/12/2013)

 7 6 7 2 : http://damacai.com.my/english/1_3dj/1_3dj_current.aspx?strDrawNo=3934/13&hidReLocationMenu=2

P/S: Anda boleh jadikan second prize & third prize sebagai panduan jika ingin mencuba lebih dari 1 nombor. Ia juga mampu hasilkan kemenangan.

 BERHENTI MEMBUANG MASA.. SEGERA DAPATKANNYA!

HARGA: RM1000.. RM700.. HARGA ISTIMEWA!

Harga Formula Terkini 2014..
RM350 SAHAJA!

Tawaran harga RM330 sudah tamat.  Ia akan dinaikkan lagi kepada RM400!

AMARAN!: Harganya TIDAK akan diturunkan.. akan dinaikkan pada bila-bila masa!

DILARANG meminta kurang atau diskaun atau merayu mendapatkan formula ini secara percuma.

Cepat sambar formula 4D ini dengan harga diatas sebelum harganya dinaikkan lagi!

"Jika mahu panduan/tips/sifir nombor ekor untuk esok, lusa dan hari seterusnya.. Anda MESTI miliki formula 4 nombor ekor ini!"

Promosi/diskaun ini akan tamat pada bila-bila masa. Jangan tunggu hingga harganya dinaikkan lagi. Formula ini hanya untuk mereka yang benar-benar berminat sahaja. Daripada anda menghabiskan masa dan penat memerah otak mencipta formula anda sendiri yang jauh sekali untuk menang, lebih baik anda mencuba formula yang memang sudah banyak terbukti keberkesanannya ini!

Semakin anda menunggu dan banyak berfikir, semakin anda ketinggalan jauh dari peluang untuk menjadi seorang yang berduit banyak! Cepat sambar 4DFormula ini!!!

(Sekadar Gambar Hiasan)

Guna 4DFormula hari ini, esok angkat wang besar!

Saya yakin dan pasti.. Saya sudah faham ia adalah bersifat ramalan dan tanpa berlengah lagi saya segera ingin menempahnya sekarang!

 

eXTReMe Tracker